Bij SOV houden we ervan uitgedaagd te worden. Door onze klanten, maar ook door onze stagiairs. Daarom kun je bij ons gewoon meewerken aan klussen voor grote merken zoals Grolsch, Grimbergen, Ekoland, Huuskes, Qizini, Engie, AkzoNobel en COOP Supermarkten en binnenkort ook Durex als het een beetje meezit.

Wacht, wat is SOV eigenlijk?

SOV is een reclamebureau, een van de grootste in het oosten van Nederland. We houden ons bezig met strategie, creatie en interactie voor merken. De merken waarvoor we dat doen kunnen klein zijn, maar ook groot. Een aantal daarvan ken je misschien wel (we noemden er net al een paar) maar er zijn er nog veel meer.

We hebben een aantal specialismen waar we veel mee doen, zoals verpakkingen & food, interactieve producties en corporate identity, maar in de dagelijkse praktijk kun je bij ons echt met van alles bezig zijn. En dat wordt eigenlijk alleen maar meer, want we zijn onze diensten constant aan het uitbreiden en verbeteren.

Jij in het kort

We vinden het bij SOV niet erg dat je nog niet alles kunt. Dat kunnen wij namelijk ook niet. We vinden het leukst als wij jou veel kunnen leren, maar omgekeerd jij ons ook.

Verder werken er bij SOV zo'n 25 mensen in verschillende klantteams en met elk hun eigen specialiteit, dus goed kunnen samenwerken is wel een must. Evenals de juiste mentaliteit en een bepaald basisniveau.

We zijn op zoek naar de volgende profielen

Goed om te weten

En nu?

Stuur een mail naar ikgastagelopen@sov.nl met je CV en portfolio. Als we enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Als we dan een goede klik hebben, is de kans groot dat je daarna stage bij ons kunt lopen om er wat moois van te maken!

Hopelijk tot snel!