Cogas duurzaam kiest SOV

Energiebedrijf Cogas investeert al 40 jaar in de aanleg en exploitatie van haar infrastructuur. Door haar jarenlange ervaring en kennis van de energiemarkt is de ontwikkeling van duurzame energievoorzieningsprojecten via de business unit Cogas Duurzaam een logisch gevolg.
Cogas vroeg zich af hoe Cogas Duurzaam op de kaart kon worden gezet en welke middelen daarvoor nodig waren. De vraag werd uitgezet onder een aantal bureaus, waaronder SOV.

Na de eerste kennismaking, waarin we onze credits nog eens mochten presenteren, volgde de briefing. Dit is altijd een belangrijke fase. Het aanscherpen van de inhoud, de verwachtingen, de doelstellingen en een goed zicht hebben op de ongeschreven letters.  Dan verder aan de slag!

Het is prachtig om steeds weer te kunnen werken aan vernieuwende strategieën die er toe doen.  Het geeft een heerlijk gevoel als we plannen mogen presenteren waarvan wij vinden dat ze hout snijden. De spanning binnen het bureau is dan op z’n top, omdat het moment van de definitieve keuze rap dichterbij komt. De blijdschap is dan ook groot als klanten voor ons bureau kiezen. Dat ze verrukt zijn over onze creatieve ideeën. Dat ze graag met ons willen samenwerken. Er zijn vele mooie momenten in mijn leven en daar hoort het winnen van een pitch zeker bij.