Kennis voor creatie

Goede visuele communicatie gaat verder dan mooie plaatjes. Het heeft een boodschap die zorgt voor interactie. Daar gaan we voor: scherpe inzichten, vertaald naar rake creatie die mensen in beweging zet. Maar dat doen we niet alleen. Wij werken samen met onze opdrachtgevers, delen onze kennis en leren van elkaar om tot de beste resultaten te komen.

Ons proces

We zouden natuurlijk een mooi plaatje kunnen laten zien over ons standaard proces, maar elke opdracht is vaak net even anders. En elke doelgroep ook. Maar we beginnen in ieder geval graag bij het begin, en dat is volgens ons kennis. We willen echt alles van je weten. Want wat voor jou gesneden koek is, is voor ons vaak nieuw. En andersom.
We verrassen je daarom waarschijnlijk ook al voordat we iets laten zien. Door samen met jou anders te kijken, ontstaan er nieuwe inzichten. Deze leiden tot een merkbasis waarop we altijd kunnen terugvallen bij het maken van onderscheidende communicatie.

Bij ons zit je doorgaans direct aan tafel met de mensen die het uiteindelijk ook voor je gaan doen, zodat we zo weinig mogelijk ruis op de lijn hebben en we samen snel kunnen schakelen.

Expertise

Of we nu werken aan een verpakkingslijn, een huisstijl, een campagne of een applicatie, het creëren van een optimale merkbeleving blijft voor ons altijd het uitgangspunt. SOV is er van overtuigd dat die alleen tot stand kan komen als alles klopt, van strategie tot en met uitvoering. Daarom houden we graag met én voor jou de touwtjes in handen.

We hebben een sterk strategisch-creatief team dat we bij voorkeur aanvullen met mensen (en partnerbedrijven) uit ons eigen netwerk, want expertises zijn voor ons pas zinvol als ze elkaar goed aan kunnen vullen.

Merkbaar! De merkstrategie-sessie waarop je kunt bouwen

Eén dag lang ga jij met jouw mensen op een uiterst doeltreffend – maar vooral ook speels – avontuur. Op reis door je eigen huis. Met als bestemming: een scherpe focus voor de toekomst en een breed intern draagvlak.

Ik wil meer weten

Merkbaar! Strategiesessies met merkbaar resultaat

Als drie generaties samenwerken, gebeurt er iets

Door nieuwe inzichten te combineren met een flinke bak ervaring houden we elkaar scherp. Dat leidt ertoe dat we relatief snel tot een goed resultaat kunnen komen.

Maar wel altijd eerst goed nadenken en vooral “mooie dingen blijven maken”. Dat riep Adri al toen hij in z’n eentje begon en dat doen we nu eigenlijk nog steeds.

En daarom versterken we al meer dan 40 jaar grote en kleine merken. Steeds weer op een eigen manier, want elk merk is anders.

Dit is sov

Wij worden blij van techno en klassiek, van het bos en het museum, van Dutch Design, snowboarden, Italiaans eten. Maar bovenal houden we van ons vak. Als wij onze klanten kunnen helpen met waar we goed in zijn, zijn we pas echt gelukkig!

Babeth Olde Hanter
Jos Wolthuis
Eric Rozema
Jacqueline Ruijvekamp
Eric Bor
Marc Rietberg
Sandra Biemold
Adri Oude Vrielink
Dyan Vorkink
Felix Jansink