Wat we doen

SOV is goed in onderscheidende communicatie. We werken voor klanten met ambitie, visie en lef. We creëren zinvolle concepten, technieken en strategieën. Uitingen die uw klant vertellen hoe uw bedrijf hun leven verbetert. Via crossmedia brengen we uw verhaal op het juiste moment naar de juiste doelgroep.

Ons team is vrij groot, omdat we meerdere specialismen in eigen huis hebben. Dat maakt ons onafhankelijk van de agenda van derden en zorgt voor een enorme synergie tussen diverse disciplines. Het leeuwendeel van onze projecten draait om interactieve oplossingen, corporate identities en packaging.

Neem contact op en ontdek hoe SOV voor u werkt >

Hoe we werken

Wie we zijn

SOV is betrokken

SOV deed al aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voordat de drie p’s waren uitgevonden. Maar nu ze er toch zijn, voegen wij graag onze vierde eraan toe: Pleasure. Want naast People, Planet en Profit is voor ons de manier waarop we bewust ondernemen belangrijk. Zodat het geen verplichting is voor onze medewerkers en klanten, maar een verademing.

Duurzaamst

Duurzaamheid en MVO zijn innovatieve begrippen, vol voortschrijdend inzicht. Waar we ooit begonnen met sponsoring, dubbelzijdig kopiëren en cartridges recyclen, besparen we nu op basis van een energiescan en kiezen we voor ‘groene’ providers.

Wilt u meer weten over uw duurzame kansen? Of wilt u de MVO van uw bedrijf beter communiceren? Stuur ons uw nummer en we bellen vandaag nog.