JUNIOR CREATIVE HERO GEZOCHT

SOV zoekt een
ambitieuze en getalenteerde junior art director

ONTWERP JE EIGEN TOEKOMST
Bij SOV zijn we dagelijks bezig met merkstrategie, corporate identity, branding en packaging. Het beste uit een merk naar boven halen en zichtbaar maken, daar ligt onze kracht. Als daar ook jouw talent ligt, willen we graag dat je ons komt versterken.
Met jouw talent ben je in staat om je eigen toekomst vorm te geven. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. Lef wordt hier beloond, dus kom maar op met je drive en laat met je creaties je collega’s en opdrachtgevers versteld staan.

BEN JIJ DIE VAKIDIOOT?
Bij ons ga je werken in een klein team met voornamelijk designers en andere creatieven. Uiteraard heb je ervaring in het vak en ken je de gangbare programma’s zoals Photoshop, InDesign en Illustrator. Maar daar houdt het voor jou niet op, je blijft jezelf graag ontwikkelen op je vakgebied.
Je bent een teamspeler, maar ook prima in staat om zelfstandig aan projecten zelfstandig te werken. Het vak vind je geweldig. Je wilt zowel grafisch als digitaal aan merkdesign werken maar je handen gaan ook jeuken als je concepten mag bedenken, uitwerken en visualiseren. Daarbij vertaal je de wensen van onze klanten in toepasbare en innovatieve oplossingen die goed zijn voor jezelf, voor ons en voor onze klanten.

WIL JE KOMEN AANSCHUIVEN?
Heb je een HBO/academisch denkniveau? Kun je communicatief zowel online als offline uit de voeten, ken je de trends en heb je humor in je bagage zitten, dan
kijken we ernaar uit om je te ontmoeten. Heb jij datzelfde gevoel over ons, dan staat de deur naar een leuke tijd bij SOV al op een kier. Doe ‘m open en je ziet een fulltime baan met een goed salaris, veel vrijheid en uitdagende en uiteenlopende opdrachten met leuke collega’s en een gratis dagelijkse lunch. Wil je komen aanschuiven? Stuur dan vandaag nog een email naar met je motivatie en portfolio en je hoort binnen een week van ons.