BetterBe
De weg naar internationaal marktleiderschap

It’s better to be number one in automotive lease

BetterBe loopt technisch voorop in software oplossingen voor de automotive lease markt en wil als partner onmisbaar zijn voor automotive lease bedrijven overal ter wereld. Daarvoor was rebranding nodig en daar mocht SOV bij helpen.

Het samen uitbouwen van het merk BetterBe was voor ons een geweldige uitdaging. Dat bleek al bij de eerste kennismaking. De creatieven ontmoetten de techneuten. Met een grenzeloze bewondering maar af en toe ook flink krakende hersenen vanwege de toch wel pittige materie, verdiepten we ons in BetterBe. In totaal drie merksessies van steeds verschillende samenstelling zorgden voor grondige kennisuitwisseling én wederzijds respect en vertrouwen. Hierdoor is een verrassend goed partnerschap ontstaan, net als in het verhaal van The A-Team. We love it when a plan comes together!

Beginnen bij het begin

De merkstrategie die voortvloeide uit de merk- en strategiesessies is een helder vertrekpunt voor de rebranding en omvat de visie, missie en een ambitieuze merkbelofte. Samen met de in kaart gebrachte customer journey legden we hiermee de basis voor BetterBe om zich op het hoogste niveau in een organisatie te kunnen presenteren – als strategisch partner.

Make it (look) better

Om visueel invulling te geven aan de nieuwe merkstrategie, hebben we een krachtige en internationaal aansprekende, corporate identity ontwikkeld. Deze helpt BetterBe zich opnieuw voor te stellen aan hun klanten, het product beter uit te leggen en zich krachtiger te positioneren als strategisch partner.

Inmiddels zijn er al diverse middelen ontwikkeld om het versterkte merk naar voren te brengen. Naast de nieuwe website, is er een recruitment campagne opgezet om de juiste mensen aan te trekken en zo het bedrijf nog beter te maken.

Gevelsigning Recruitment campagne

Brand pillow Recruitment campagne

Het is een continue proces

Omdat BetterBe een innovatief, rebels en bevlogen bedrijf is en haar producten en markten in beweging blijven, zetten we ook in de toekomst als partner van BetterBe graag onze kennis en vaardigheden in om BetterBe op nummer één te houden.

Diversen Brand posters