Grolsch
Concept en realisatie, van verpakkingen tot digitaal

Grolsch en het vakmanschap van SOV

Al meer dan 30 jaar dragen we bij aan het succes van Grolsch!

De klassieke beugelfles van de bierbrouwer uit het oosten van Nederland, is een grensoverstijgend begrip en ook de speciaalbieren zijn alom geliefd. Grolsch heeft een brouwtraditie van ruim 400 jaar en voert niet voor niets de slogan “vakmanschap is meesterschap”.

 

Van concept tot realisatie

Grolsch is een dynamisch bedrijf en dat vraagt vaak om snelheid. Strakke deadlines zijn ons dan ook wel toevertrouwd. Door de verschillende disciplines kan de gehele lijn, van concept tot realisatie onder één dak plaats vinden. Daarvoor is behalve creativiteit ook kennis van wettelijke eisen, technieken en een hoop ervaring nodig. Vakmanschap dus.

Intensieve samenwerking

Zo oud als Grolsch is SOV nog lang niet, maar een samenwerking van dertig jaar mag je toch bijzonder noemen. Sinds het midden van de tachtiger jaren hebben we veel voor Grolsch mogen maken. Verpakkingen, etiketten en advertenties zijn in Losser bedacht en nieuwe zijn nog in ontwikkeling.

Winkeldisplays

Belangrijk onderdeel bij de instore communicatie van Grolsch zijn de winkeldisplays. SOV heeft er in de afgelopen jaren ontelbare ontwikkeld.

Grolsch Gerijpte Herfstbok

Kornuit Festival Actie

Een sterk merk moet zich constant blijven vernieuwen

Een lange traditie kan niet zonder constante vernieuwing. Smaken veranderen, nieuwe markten worden ontgonnen en nieuwe bieren spelen daar op in. Daarom blijven er continue nieuwe verpakkingen en nieuwe campagnes komen.

Maar ook digitaal speelt een steeds belangrijkere rol, evenals de veranderende rol van Grolsch: Van producent tot volwaardig partner voor de retail en horeca. Ook daarin worden grote stappen gemaakt, SOV helpt Grolsch met het ontwikkelen van handige online tools en presentaties die bijdragen aan het succes van haar partners. Een mooi voorbeeld is de horecaprintshop, waar ondernemers o.a. hun eigen bierkaarten kunnen samenstellen en laten drukken, om zo hun bieromzet te vergroten.

Daarnaast is het jaarlijkse DVO verslag in een nieuw digitaal jasje gegoten, zodat het veel dynamischer en interactiever is en gemakkelijk online gedeeld kan worden.

Kornuit Responsive Website

Grolsch Horecaprintshop

Grolsch Webshop Fotografie

Grolsch Thematafels AH