RGN
Brand identity services rebranded

RGN Brand Identity Services rebranded

RGN Brand Identity Services is een internationaal georiënteerd bedrijf met vestigingen in Almelo, Barcelona, Istanbul en Keulen. RGN verzorgt de technische uitwerking en implementatie van een huisstijl en maakt die consequent doorgevoerd in alle dragers, zichtbaar en beheersbaar.

Bij internationale klanten maakt de vestiging in verschillende plaatsen het bijvoorbeeld mogelijk dat een Europese campagne in elke vestiging op exact hetzelfde moment tot leven komt.

Bij de internationale allure en een verbreed dienstenpakket paste een nieuwe huisstijl en daarvoor is SOV aan de slag gegaan. Het viel ons al snel op dat RGN ontzettend veel doet voor veel grote merken. Die grootsheids wilden we naast de internationale oriëntatie en het technische aspect van hun werk tot uiting laten komen.  Lastig daarbij was dat hun producten natuurlijk altijd een klant representeren en omdat elke klant groot of klein, even belangrijk is, hebben we voor de huisstijl naar een meer abstracte oplossing gezocht.

Steden

Kern van de oplossing vonden we in het representeren van de prestigieuze omgeving waarin het werk van RGN gedijt. Daarvoor gebruikten we bewerkte beelden van de steden waarin RGN is gevestigd.

Focus

In het logo is de focusinstelling van een fototoestel als inspiratiebron gebruikt. Daarmee komt tot uiting dat RGN waarde toevoegt door te focussen op de integrale merkbelevenis van haar klanten.

‘Een no nonsense mentaliteit gekoppeld aan echte creativiteit. Een plezier om mee te werken.’

Joost Nijland, RGN

No-nonsense de wereld veroveren

Uitdagend was het om de grootsheid van het bedrijf en het grote aanbod te combineren met het no-nonsense gevoel zodat het RGN uitstraalt. Dat hebben we gedaan door de verschillende diensten samen te brengen in zeven pijlers, gerepresenteerd door even zo vele pictogrammen met korte teksten waarin de essentie van elke dienst is samengevat.

Uit de pay-off: We work for big and small brands around the world, spreekt ook de ambitie om niet alleen in Nederland en Europa maar ook in de rest van de wereld aan het werk te gaan. SOV maakt dat graag mee.

International website Homepage

International website Portfolio overview