Werken bij SOV

Stages / Leerbanen

Zoek je een stageplaats, of kom je fris van school en zoek je een baan?

Stages
Zie je een stage bij SOV zitten, en zit je op de Kunstacademie of studeer je Kunst en Techniek, Communicatie of iets soortgelijks? Vertel ons dan wat je doet, waar je goed in bent, en wat je voor ons kunt betekenen. Na ontvangst van je aanvraag krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Leerbanen
Je hebt net je opleiding succesvol afgerond. Je zoekt een leuke baan, maar je maakt niet zoveel kans omdat je ervaring mist. SOV helpt je daarbij. Bij ons krijg je een unieke kans om betaald een half jaar lang ervaring op te doen waardoor je kansen op de arbeidsmarkt groter worden. Na deze zes maanden moet je wel plaats maken voor een ander.

je aanvraag stuur je naar

Freelancers / Partners

Wij zijn altijd op zoek naar talent waarmee we ons netwerk kunnen versterken.

Freelancers
Als opdrachten daarom vragen, vullen we ons team aan met ervaren specialisten op het gebied van DTP, PHP en Flash. Kun jij wat voor ons en onze klanten betekenen? Stuur dan gerust een mailtje als je een keer je werk wil laten zien.

Partners
De kwaliteit van onze leveranciers moet net zo goed zijn als de kwaliteit die wij onze klanten leveren. Daarom werken we samen met een vaste groep partners en leveranciers. We zijn dan ook niet op zoek naar nieuwe drukkers, webhosters, telecombedrijven etc. Maar mocht je denken op een bepaald vakgebied toch een waardevolle toevoeging te zijn, dan horen we graag van je.

je aanvraag stuur je naar 

Open sollicitatie

Staat er in ons vacatureoverzicht geen functie die je ambieert, dan is je open sollicitatie bij ons meer dan welkom.

Bij SOV zijn we altijd op zoek naar talent, in alle disciplines. Vertel ons waar je goed in bent, welke functie je ambieert en maak duidelijk waarom jij een aanwinst bent voor ons team. Na ontvangst van je open sollicitatie krijg je zo snel mogelijk een reactie.

je sollicitatie stuur je naar 

SOV is het talent van onze medewerkers, stagiairs, partners en freelancers. We zoeken geen cv's, maar mensen die iets kunnen. Dus laat maar zien wat je kan! Via .

Als we specifieke vacatures hebben, dan vind je die hier links.